Шепот и лъжи

Бестсълър-авторката на „Ню Йорк Таймс“, известна с „Гранд Авеню“, „За първи път“, „Виж Джейн бяга“ и други утвърдени романи, ни разказва една зашеметяваща история, която отправя предизвикателство към основните ни понятия за любов, приятелство и маниакалност.
Зареден със съспенса и интимността на предишните й бестселъри, “Шепот и лъжи” представлява незабравима драма за битката на една жена да преутвърди своя живот.
Тери Пейнтър живее спокойно в живописния Дилрей, Флорида. Четирийсетгодиша, неомъжена, медицинска сестра в дом за възрастни хора и инвалиди, тя се наслаждава на самотното си съществуване в уютната къща, наследена от майка й пет години по-рано.
Животът на Тери обаче се преобръща, когато младата, жизнена Алисън Симс наема бунгалото зад къщата й. Още при първата им среща Алисън нахлува в живота на Тери като тропическа буря и внася със себе си приятелство и живец.
Но след отминаването на първата вълна на еуфория, Тери бавно започва да узнава повече неща за удивителната си компаньонка. Тя се запознава с малкия, но странен кръг приятели, които Алисън е събрала след идването си в Дилрей, а брат й несъзнателно разкрива малко по малко миналото на Алисън. Скоро Тери открива, че приятелството, което преди е освежило живота й, сега се стоварва отгоре й и я улавя в капана на мистериозния свят на Алисън и на лъжите и недомлъвките, които го изпълват.

Издател: Весела Люцканова
Език: Български
Година: 2003
ISBN: 9543110018
Страници: 340
Корици: меки
Тегло: 243 грама
Размери:
Наличност: Не
Раздел: Трилъри, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги

Цена: 8.00