Закон за обла.дох. на физ лица/от 1.01.2006 г. старо

Издател: Солотон
Език: Български
Година: 2005
ISBN:
Страници: 70
Корици: меки
Тегло: 69 грама
Размери: 20×13
Наличност: Не
Раздел: Закони и нормативни документи, Право, Книги

Цена: 2.50