Закон за авторското право и сродните му права/2007

Издател: Солотон
Език: Български
Година:
ISBN:
Страници:
Корици: меки
Тегло: 80 грама
Размери:
Наличност: Не
Раздел: Закони и нормативни документи, Право, Книги

Цена: 3.90