Заклинания за любов

Необходима ли ви е доза пикантност в сегашната ви връзка? Изпробвайте билков аромат, който повишава чувствеността. Искате ли да създадете дълготрайна връзка с любимия човек? Заклинанието със седем възела ще ви помогне. От запалването на страстта с помощта на магия със свещи до благоприятното приключване на гаснещи взаимоотношения с лимоново заклинание, тази книга ще ви покаже над 100 начина как да намерите любовта, да я запазите и дори да прекратите безпроблемно отминалата любов! Научете как:
Да приготвяте благовония, масла и пудри за любов. Да използвате магическо огледало за любовно гадаене. Да привличате романтиката в живота си. Да запазите връзката с идеалния за вас партньор. Да доведете домашен любимец в живота си. Да откриете какво ви е разделило със стар любим.
Тази книга съдържа прекрасни идеи и практически насоки, които ще ви покажат как да правите магически пудри, любовни масла и отвари и още много заклинания, които могат да превърнат любовния ви живот във вълшебно преживяване!
Силвър Рейвън Улф е Висша жрица в традицията на уика и оглавява клана на фамилията Блек Форест, който включва 53 ковъна в Северна Америка. Тя е автор на много книги, сред които бестселърите “Да яхнеш сребърна метла”, “Магия за тийнейджъри” и “Ангели, помощници в магията”.

Издател: Аратрон
Език: Български
Година: 2012
ISBN: 9789546263384
Страници: 232
Корици: меки
Тегло: 186 грама
Размери: 20×13
Наличност: Да
Раздел: Магия, Езотерика. Духовни учения, Книги

Цена: 10.00