Забранените научни открития

Запознайте се с откритията на учените-бунтари: Никола Тесла, Мартин Флайшман, Стенли Понс, Луис Керван, Едуард Лийдскалнин, Джон Вилхем Райх, Руджеро Мария Сантили, Виктор Шаубергер, Джон Хътчисън, Марко Тодескини, Илия Вълков и много други, осъдени на забрава от академичната научна общност. Напълно е развенчан един от най-разпространените митове на нашата епоха – че науката е в услуга на човечеството. Истината е, че глобалният финансов елит от години съзнателно манипулира прогреса…
Ще се докоснете до живота и дейността на Никола Тесла – един изключителен и едновременно с това непризнат учен, който поставя технологичните основи на модерното общество с повече от 700-те си революционни патента. Изобретенията му са засекретени от ФБР още през 1943 г.
Защо ли? И това ще Ви стане ясно…
И още:
* Защо всички знания и открития за алтернативна енергия систематично се отхвърлят и опровергават на институционално равнище, а информационните източници ги премълчават?
* Какво се случи с автомобила, работещ с вода, на българина Илия Вълков?
* Студеният ядрен синтез – тайната, която пa`ри…
* Морето и вълните – ток без пари..
* Какво в действителност е станало в Тунгуска?
* Кой всъщност е откривателят на безжичното пренасяне на енергия, патентовано през 2007 г. от Масачузетския технически институт, което революционизира разпределянето на електрическата енергия в домакинската мрежа?
* Изкачвания – спускания: само оптически илюзии или аномалии на гравитационното поле?
* Каква е тясната връзка между технологичните проучвания и петролните лобита?
* Кой е откривателят на метода за създаване на екологично чисто гориво – магнегаз?
* Технологията за рециклиране на токсични отпадъци на Руджеро Сантили – някой да е чувал за нея?
* Изкуственият дъжд – мит или реалност?
Марко Пицути отговаря на тези и на още много други останали без отговор въпроси: антигравитацията, секретните оръжия на нацистите, експериментите за етера, двигателите с компресиран въздух, студения ядрен синтез на Флайшман и Понс, мистерията на Кораловия замък, геофизичните оръжия, проучванията на проф. Серджо Фокарди и на инженер Андреа Роси.
Изградена на реални факти и истински истории, книгата не отстъпва по нищо на най-интригуващите романи. Авторът ни подсказва колко по-добър би могъл да бъде светът, ако е действително свободен.
ЧЕТЕТЕ И НЕ СЕ ГНЕВЕТЕ…

Издател: Атеа Букс
Език: Български
Година: 2013
ISBN: 9789548999472
Страници: 496
Корици: меки
Тегло: 616 грама
Размери: 14×21
Наличност: Да
Раздел: Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Цена: 22.00