Вашият превключвател на съдбата

0
(0)

Овладейте ключовите си емоции и привлечете живота на мечтите си!
Пеги Маккол е признат майстор по изграждане на съдбата с положително влияние върху живота на милиони хора. Вече 25 години тя вдъхновява известни личности, специалисти, професионални спортисти и организации да достигат своя потенциал. Основаната от нея организация „Dinamik Destinies“ Inc. предлага на света ефективни принципи за постигане на трайни положителни промени.
„Ако сте готови да превърнете живота си във всичко, което той може да бъде, прочетете книгата на Пеги МакКол… веднага!“ – Марк Виктор Хансен, един от създателите на „Пилешка супа за душата“®
Искате ли да научите как да балансирате ключовите си емоции, за да постигнете целите си и да пресътворите живота си? Позволете на Пеги да смени парадигмата в съзнанието ви и да ви помогне в стремежа към развитие.
„Вашият превключвател иа съдбата“ съдържа пълен набор променящи живота ни техники, като Стратегии за превключване, Рефлектори, Скала на човешките емоции и Планиране на съдбата. Тази книга ще Ви помогне да използвате емоциите си, за да черпите от безкрайния извор на творческа сила вътре във вас и да привличате живота на вашите мечти.

Издател: Анхира
Език: Български
Година: 2010
ISBN: 9789549882865
Страници: 296
Корици: меки
Тегло: 234 грама
Размери: 20×13
Наличност: Да
Раздел: Приложна психология, Книги

Цена: 13.00

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.