Ванга каквато я познавах. Снахата на пророчицата разказва

0
(0)

Д-р Здравка Методиева Янева е родена на 8 ни 1954 г. Завършва средното си образование в Петрич, а висшето – в Медицинската академия, София. През 1974 г. се омъжва за юриста Димитър Вълчев, осиновеният син на Ванга, но през 2000 г. бракът им е разтрогнат по взаимно съгласие. Д-р Методиева е била и завеждащ специализиран консултативен Ревмокардиологичен кабинет в Общинска болница, Петрич, работила е в Окръжна болница в Благоевград, в Балнеологичен медицински център, Сандански, в момента е кардиолог и ревматолог към РЗОК, Благоевград. Преминала е различни видове обучение по кардиология, ревматология, физикална терапия, проведени у нас и в чужбина. Завършила е и курсове по Традиционна китайска медицина, даващи й право да лекува с иглотерапия и лазер. От 1979 до 2014 г. е редовен участник в редица национални, международни и световни конгреси, симпозиуми и сеиминари. Владее английски, френски, руски и гръцки.
Свидетелствата на д-р Методиева са написани от честен и предан на мама Ванга човек. Появата им чак сега не е случайна, а най-вече според небесната воля на ясновидка, която още приживе предсказва, макар и лекар, някой ден Здравка ще напише книга… Тук изказаните истини са израз на част от премълчаното от Ванга. Те прибавят непознати факти за земния живот на феноменалната българка, както и неизвестни сведения за общуванията й с извънземните сили.

Издател: Факел
Език: Български
Година: 2015
ISBN: 9789544112110
Страници: 272
Корици: меки
Тегло: 304 грама
Размери: 13×20
Наличност: Да
Раздел: Мемоари. Документалистика. Българска, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Цена: 11.20

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.