Ваксина против стрес. Как да станем господари на живота си

* Какво представлява стресът? * Как от жертви на обстоятелствата да се превърнем в господари на положението? * Как да натрупаме сила и енергия и да ги използваме в свой интерес?
Книгата ще ви помогне да отговорите на тези и на много други въпроси, да промените отношението си към своите стремежи в живота, да направите волята си силна, а живота си – ярък и щастлив.
Новият модел на съзнанието, разработен от доктор Синелников, ефективните авторски методики и стратегии ще ви помогнат не само да превърнете в реалност своята заветна мечта, но и да станете господари на живота си.
Тази книга ще ви научи да разрешавате по-лесно проблемите си, да премахвате бързо негативните емоции, завинаги да забравите какво е това стрес и болести, и да намерите дългоочакваните хармония и благополучие.
Д-р Валерий Синелников е известен практикуващ психотерапевт, психолог, хомеопат, автор на уникални по своята простота и ефективност психологически методики, които са помогнали на хиляди хора да си възвърнат здравето, да подобрят своето благосъстояние и да познаят радостта от живота.
Синелников е създател на „Школа за здраве и радост”, в която работи задружен екип от преподаватели, доктори и психолози. В Русия книгите му се издават в милионен тираж.

Издател: СофтПрес
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9789546857071
Страници: 208
Корици: меки
Тегло: 225 грама
Размери: 20×13
Наличност: Не
Раздел: Методи и лечение, Медицина за всеки, Книги

Цена: 9.99