Устремени към успех. Наръчник за родители и тийнейджъри

0
(0)

Експертни съвети, помагащи на децата, тийнейджърите и младите да се превърнат в инициативни хора, успяващи ученици и отговорни граждани на света!
Същността на устрема е да дава импулс на човек да мечтае и да успява, като по този начин си гради уникален и независим живот. Без него човек е като неуправляема лодка, носеща се без посока. В тази книга известната педагожка д-р Джанин Кафри показва как да окуражим децата и да развием в тях тази жизненоважна черта.
Как да накарам детето си: * Да се развълнува от ученето? * Да се запише в добър колеж? * Да се изнесе от къщи? * Да създаде свой собствен живот?…
Създадена да помогне на родители, педагози и възпитатели да накарат децата и младежите да станат от дивана и да влязат в света, „Устремени към успех“ очертава девет специфични стъпки, за които е доказано, че побеждават скуката и поощряват вътрешната мотивация и съобразителност. Изпълнена с тестове, анекдоти и практически стратегии, книгата помага на родителите да превърнат „Поколението Аз“ в „Поколение Действай“.
Джанин Уокър Кафри, доктор по педагогика, е сновател на Ренесансовата Аакадемия – частно училище за деца от предучилищна възраст до 12-ти клас. Живее в гр. Тампа, щат Флорида, САЩ.

Издател: Анхира
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9789549882698
Страници: 262
Корици: меки
Тегло: 210 грама
Размери: 20×13
Наличност: Да
Раздел: Приложна психология, Книги

Цена: 12.00

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.