Ускорен курс: Английски за начинаещи – Учебник + Приложение + 4 CD

Как да навлезете бързо в езика? Като се научите да общувате свободно в ежедневни ситуации. Именно затова в този курс диалогът стои на първо място. С помощта на модерни учебни методи се научавате да говорите и разбирате и да се справяте с лекота в ежедневието. А също така получавате солидни основни познания по граматика, лексика и география.
Благодарение на универсалното си приложение курсът е подходящ както за начинаещи, така и за учащи, които искат да опреснят познанията си по езика.
Увлекателна история с продължение Разнообразни упражнения с многобройни снимки, илюстрации и примери с автентично озвучаване Полезни съвети при заучаването на граматиката и лексиката и междукултурна информация Покриване на ниво А2 съгласно Общата европейска езикова рамка
Учебник (170 стр.): 16 ясно структурирани урока + 4 преговорни урока В Приложението: (84 стр.) Кратка граматика, отговори с практични съвети и полезни насоки, пълен списък на диалозите, речник 2 аудио СD и 1 СD с цялата лексика Бонус СD – учете и се упражнявайте навсякъде!

Издател: PONS
Език: Български
Година: 2005
ISBN: 9789548278669
Страници: 254
Корици:
Тегло: 825 грама
Размери: 24×16
Наличност: Не
Раздел: Английски език, Чужди езици: Помагала, речници, Книги

Цена: 39.90