Усещане за вкус: Пролет (Рецептите на Chef Петров)

Скъпи приятели,
Навън е вдъхновяваща пролет, а аз искам да ви представя втората книга от поредицата ми сезони в кухнята. В „Усещане за вкус. Пролет“, която държите в ръцете си, съм събрал най-любимите ми рецепти, които съм представил на зрителите на предаването „Усещане за жена“. Не само в телевизионния ефир, но и в ресторанта, а и вкъщи се ръководя от няколко прости истини за кулинарната магия. Сега ги подарявам на вас, за да създадете истинска любов с храната. Ако следвате с любопитство и вдъхновение тези мои съвети и опитате рецептите в тази книга, гарантирам истински успех и удовлетворение.
Практика, упоритост и любов са необходимите подправки на творчеството!
Ако живеете за храната, то животът най-добре ще ви научи какво да сложите в нея. Ако го направите и със сърце, то след вашата работа ще оставяте много щастливи хора!
Когато се опитваме с думи да обясним магията, все едно да се опитваме да нережем пушена сьомга с отвертка! Затова гответе и консумирайте със сърце!
Почувствайте страстта, докато готвите и експериментирате. Направете я смисъл на живота си. Живейте за това, което правите. Създавайте свои правила. Бъдете себе си!
Chef Петров

Издател: Enthusiast
Език: Български
Година: 2014
ISBN: 9786191641130
Страници: 72
Корици: меки
Тегло: 188 грама
Размери: 15×21
Наличност: Да
Раздел: Кухня. Хранене и готвене, Хоби и свободно време, Книги

Цена: 9.90