Тръмп: Как да станеш богат

Има безброй книги на тема „как да станеш богат“, написани от милионери, но авторите милиардери са изключителна рядкост. Има поне пет милиарда причини, поради които си струва да прочетете тази книга. Доналд Дж. Тръмп
Първо той натрупа пет милиарда долара. После направи Чиракът. А сега ви показва как да натрупате богатство по начина на Тръмп. Титан на продажбите на недвижими имоти, бестселъров автор и телевизионен импресарио, Доналд Дж. Тръмп разкрива корените на успеха си в тази откровена и несравнима книга с бизнес съвети и мъдрости. В нея Тръмп разказва за всичко: за уроците, които е научил от Чиракът, за своята империя от недвижими имоти, и за положението си като шеф на екип от 20 000 служители в Организацията „Тръмп“ и за най-важната си роля на баща, който успешно е научил децата си да ценят парите и тежкия труд. С характерните за него интелигентност и самоувереност Тръмп предлага откровения за това как да: Инвестирате мъдро. Да впечатлите шефа си и да получите повишение. Да управлявате бизнеса си ефективно. Да наемате, мотивирате и уволнявате служители. Да се пазарите за всичко. Да поддържате качество. Да смятате на едро и да живеете с размах. Освен това Доналд ще ви разкаже всичко за изкусното оформяне на косата!
Със своите луксозни сгради, трупащи награди голф игрища, казина от висока класа и блестящи конкурси по красота, Доналд Тръмп е единствен по рода си. Той е живото доказателство за реализирана американска мечта. В тази книга Тръмп показва как го е постигнал – една безгрижна, вдъхновяваща и разкриваща случки зад кулисите история за безценни уроци и богати награди.

Издател: Хермес
Език: Български
Година: 2005
ISBN: 954260257
Страници: 272
Корици: меки
Тегло: 348 грама
Размери: 21×14
Наличност: Не
Раздел: Технология и психология на бизнеса, Икономика, Книги

Цена: 6.95