Тракийското Писмо декодирано – II

Двуезично издание на български и английски език.
В тази книга се разглеждат много артефакти от т.нар. “Култура Градешница /20 образци/. Така също декодиране по Метода Гайд на прочутата плочка от Тартария /Румъния/, наречена от румънските археолози “Амулет от Тартария”.
Знаменателната новина този път е, че при енеолита Градешница в Тракия е намерен КИВОТ на Орфеевия (Орфически) Завет с Първата 3аветна Плоча! Този 7000 годишен артефакт е първият, намерен досега в света “Кивот/Ковчег на Завета”. Това е съдбовно разкритие от такъв важен исторически, научен и религиозен характер, че надхвърля с ценностния си смисъл не само националните рамки на България, но също и рамките на Европейския континент, защото съществуването му е безпрецедентно по значение за цялата световна антропоморфна цивилизация!!!
Днес всички се надпреварват да казват истината за прехода, но в тази книга тя е неподправена и достоверна. Истината не винаги е лицеприятна. Историята трябва да се прочете докрай ако искаме да вървим напред. Георги Стоев
1. В Енеолитна Градешница в Тракия е открит Орфеевият Кивот с Първата Плоча на Орфеевия (Орфическия) Завет – Оброчната Плоча от Градешница. 2. В Енеолитна Тартария в Тракия е намерена Втората Плоча на Орфическия Завет – Амулетната 3. В Енеолитно Караново в Тракия е намерена Третата Плоча на Орфическия Завет – Сакралната Плоча (Печат) от Караново. 4. В Енеолитна Градешница в Тракия са открити многобройни артефакти в потвърждение и разяснение на текстовете написани върху Трите Плочи на Завета. Но това не е Мойсеевият Завет между Бога и Еврейския народ, а Орфеевият Завет между Бога и народа на Тракия, който е първия и най-древен Завет между Бога и Неговия Народ записан в световната история!

Издател: Институт по Трансцедентна наука
Език: Български
Година: 2006
ISBN:
Страници: 292
Корици: меки
Тегло: 360 грама
Размери: 20×14
Наличност: Не
Раздел: Археология. Антикварство. Извори, История, Книги

Цена: 10.00