The Plan N 82

Списание The Plan не е само четиво за свободното време, а изключително полезен работен инструмент. Основната издателска стратегия на THE PLAN е да дава на читателите си подробна информация за предложените архитектурни проекти, с описани в детайли всички използвани технически похвати.
Всеки архитектурен проект е представен с:
фотографска документация: известни фотографи предоставят на читателите изключителни визуални интерпретации на архитектурен и краен продукт.
дизайнерски и проектантски документи: външна планировка, вертикална планировка, етажни разпределения, както и технически детайли по изпълнението.
текстова информация на: Английски и Италиански език, както и всички легенди на Английски, Италиански, Испански и Немски език.
Архитектурните проекти са представени подробно. Фотографските материали и техническите скици фокусират на пасажа: от дизайна до реализацията. Едновременно с това, значително внимание е обърнато на архитектурните материали, произведени от индустрията.
Всяко издание съдържа следните раздели:
Архитектура: детайлно са разгледани 5-6 архитектурни проекта. При характерните особености, както и при визуалните резултати, фокусът е на носещата конструкция, която много често остава скрита.
Редакционен: подробни статии за архитектурата, интервюта със забележителни фигури от сферата на архитектурата.
Проекти: подробно описание на един или два изключително иновативни архитектурни проекта, които са все още в центъра на вниманието.
Технологии и материали: статии по отношение на конструкция, материали, нови технологични решения и специфична информация.
Дизайн: светът на дизайна и дизайнерите.

Издател: Centauro SRL
Език: Английски
Година:
ISBN:
Страници:
Корици: меки
Тегло:
Размери:
Наличност: Да
Раздел: Архитектура. Дизайн. Интериор, Изкуство, Книги

Цена: 34.95