The Мацки

0
(0)

Всяка негова книга е бестселър. Всяка негова остроумна фраза е като стрела право в язвите на съвременния начин на живот.
В „Духless” той изобличи пороците на задоволеното общество. В „Media Sapiens” показа механизмите, с които ни манипулират медиите, и книгата се превърна в наръчник на съвременния пиар, а някои дори се опитаха за фалират голяма българска банка по рецептата от романа. Сега с „The Мацки” Минаев пита: Има ли днес истинска любов?
„The Мацки” е стопроцентов съвременен роман – циничен, безпощаден и истински!
Андрей Миркин е млад московски журналист, който работи като светски наблюдател на лъскаво списание. Животът му е неспирен купон: коктейли, модни клубове, неангажиращ секс, пилеене на служебни пари, манипулиране на околните, маркови дрехи и возила… – всичко, за което може да мечтае един модерен млад мъж. Андрей има връзка едновременно с две момичета, всяко от които си мисли, че е единствената в живота му – нахаканата бизнесдама Лена и манекенката и пиарка Рита. Това не му пречи да сваля всички, които са от женски пол, с красива външност и се движат. Той много добре знае какво иска да чуе от него всяко момиче и номерът му минава безотказно. Един ден на пътя му се появява невинната красавица Катя, в която той вече се влюбва истински. Но неочаквано добре подреденият му живот се сгромолясва и Андрей се оказва попаднал в мрежа от интриги… Потопете се в лъскавия свят на елита, където съществителното “любов” се употребява най-често с глагола “правя”. Там стремежът е да те познават и да се познаваш с всички, да си по страниците на светските списания и да живееш по-долче, по-гучи и по-версаче. Тотален бестселър в Русия и постигнал луда популярност, романът „The Мацки” вече пое пътя си към екрана. Филмът (с участието на Алексей Чадов и Олга Куриленко, „момичето на Бонд” от най-новият филм за агент 007) е най-очакваната продукция на руското кино за 2010 г.

Издател: Персей
Език: Български
Година: 2009
ISBN: 978-954-8308-09-0
Страници: 512
Корици: меки
Тегло: 382 грама
Размери: 20×13
Наличност: Да
Раздел: Романи и повести. Световни, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги

Цена: 17.99

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.