Стъпки към върха

“Формулата за успех на Зиглър се състои в това да изградим живота си върху честност, твърдост, вяра, лоялност и почтеност. Като базират живота си върху тези устои, успешните практици на “зигманството” следва да постигнат любов, щастие, сигурност, приятели, мир, свободно време, здраве и богатство. Нелоша възвръщаемост.” сп. “Далас Мегъзин”
Зиг Зиглър чисто и просто умее да мотивира хората. Всяко негово движение е изпълнено с енергия и всяка негова дума цели да вдъхнови някого да заживее по-пълноценен и щастлив живот. “Нюпорт индипендънт”
Широко признат като американския майстор на мотивацията, Зиг Зиглър е също и един от най-добре продаваните автори на нашето време. Неговата първа книга “Ще се срещнем на върха” премина границата от 1.5 милиона продадени луксозни копия и се счита за класика в мотивирането на мъже, жени и млади хора в стремежа им към по-високи постижения.
И сега в “Стъпки към върха” Зиглър допълнително подсилва посланието от предишния си бестселър, като посочва пътя нагоре на всички, устремили се към напредък изключителни постижения.

Издател: Кибеа
Език: Български
Година: 2009
ISBN: 9554474472X
Страници: 288
Корици: меки
Тегло: 345 грама
Размери: 20×14.5
Наличност: Да
Раздел: Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Цена: 20.00