Силата на твоята душа

Тази увлекателна книга ще ви разкрие как да установите връзка с една от най-мощните сили във Вселената – собствената ви душа! Стъпка по стъпка ще разберете как отново да развиете вродените си духовни способности, с чиято помощ ще разгърнете пълния си потенциал и ще водите щастлив и пълноценен живот. Всеки трябва да е готов да прекрачи естествените си граници и да потърси понятни отговори на някой от неразбираемите въпроси в живота.
„Силата на твоята душа” е една от онези книги, които ще променят живота ви. Тя е невероятно пътешествие, което ще разкрие колко специални и неповторими сте в действителност.
Предложените от автора практически упражнения и техники ще ви покажат: * как да вземате решения с помощта на интуицията и сетивата на душата * как да разкриете и използвате скритите си заложби * как да лекувате себе си и другите чрез духовната енергия * как да отстраните психологическите и духовни блокажи в себе си * как да разкриете и да се свържете с истинската си божествена същност * как сте свързани с всички хора и си влияете взаимно * как да се освободите от миналото, да не се притеснявате за бъдещето * как да намалите стреса и напрежението в ежедневието си * как да укрепите тялото, ума и душата си
„Не бързайте да прелиствате страниците на живота си, насладете му се и ценете всеки миг. Позволете на душата си да преживее колкото се може повече по отредения ви път. Оставете я да ви помогне да изживеете живота си пълноценно, със смелост и страст, за да не се окаже накрая, че животът е ръководил вас, а не вие – него!”
Джон Холанд е световноизвестен медиум и преподавател, който провежда лекции, демонстрации и сеанси с частни клиенти. Той развива способностите си повече от 20 години. Посветил е живота си на личното си развитие, което го вдъхновява да учи другите как отново да се свържат с всичките си вродени духовни способности и да установят връзка с неограничените си възможности.

Издател: СофтПрес
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9789546857217
Страници: 288
Корици: меки
Тегло: 320 грама
Размери: 20×13
Наличност: Не
Раздел: Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Цена: 12.00