Самочувствието

Матю Маккей и Патрик Фенинг са автори с доказана популярност в областта на психичното здраве и човешките отношения. Изпитана програма от техники за оценка, подобряване и поддържане на самочувствието ви!
Тази книга е посветена на изграждането и поддържането на здравословно самочувствие. Ако имате ниско самочувствие в която и да било област от живота си, вие вероятно изпитвате затруднения в разкриването на пълния си потенциал. Понякога ниското самочувствие разрушава отношенията и връзките ви, да ви попречи в работата и постигането на целите ви, да ви накара да изпитвате постоянна болка и тъга.
Сега ще научите: – каква е природата на самочувствието – как възниква Патологичният вътрешен критик и какво го затвърждава – как да спрете разрушителното самобичуване – как да си направите прецизна самооценка – какво е да изпитваш състрадание към себе си – за тиранията на всички „би трябвало“, на които се подчиняваме – как да се справим с хората, които подкопават самочувствието ни – как да си поставим реални цели и да достигнем мечтите си – как да отгледаме деца с високо самочувствие… … и още много техники, упражнения, тестове, житейски примери, които ще ви помогнат да изградите ново отношение към себе си, така че да живеете по-пълно и удовлетворяващо!

Издател: Лик
Език: Български
Година: 2013
ISBN: 9789546077943
Страници: 432
Корици: меки
Тегло: 521 грама
Размери: 14×20
Наличност: Не
Раздел: Психология, Хуманитарни науки, Книги

Цена: 18.00