Революционна диета за подмладяване

0
(0)

Световноизвестният медицински експерт д-р Робърт Аткинс помогна на милиони хора да намалят теглото си и да го задържат, без да гладуват, и то с храни, които им харесват. Сега той представя революционна програма за постигане на по-дълъг, по-добър и здравословен живот.
Тази нова програма не е само диета, а лесен за спазване режим, който включва правилно хранене и употреба на жизненоважни хранителни добавки като уникално средство за подмладяване на организма. Ще се информирате за най-безопасните и сигурни начини как: Да прибавите повече години към живота си Да укрепите своята имунна защита Да засилите мозъчната дейност и паметта Да намалите риска от сърдечносъдови заболявания Да намалите теглото си без ограничаване на калориите Да предотвратите възрастово обусловения диабет
Бестселърите на автора и Здравният център Аткинс спечелиха доверието на милиони хора, като им помогнаха да се чувстват подмладени, здрави и енергични. Д-р Робърт Аткинс е кардиолог, основател и медицински директор на Здравен център Аткинс за допълваща медицина в Ню Йорк сити. Той е автор на бестселъра „Новата революционна диета на д-р Аткинс“, както и на много други здравни книги, пожънали огромен успех.

Издател: Скорпио
Език: Български
Година: 2006
ISBN:
Страници: 314
Корици: меки
Тегло: 524 грама
Размери: 23.5×16.5
Наличност: Не
Раздел: Методи и лечение, Медицина за всеки, Книги

Цена: 11.99

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.