Рецепти за стройна фигура

Д-р Густав Майер: “Когато се храните с малко белтъчини, организмът се настройва на “икономичен режим”. Забавя се обмяната на веществата, започва топене на мускулатурата и се Затруднява изхвърлянето на шлаките и мастните депа. Ето защо след 6-ия ден добавете към закуската си 30 г белтъчини – сирене или извара.”
Д-р Пол Варнас : “Не бързайте! За да отслабнете е нужно време. Всички известни “светкавични” диети са и неефективни. Колкото по-бързо отслабнете, толкова по-бързо след време ще наваксате изгубените килограми.”.
Д-р Мартин Тьрновър: “Пийте поне по 6 чаши вода на ден, а от подправките използвайте сол, черен пипер, лимон, оцет, соев сос или горчица, но в малки количества.”
И 21 -дневна програма за отслабване, над 250 рецепти за стройна фигура, 28 менюта с либерален вариант, 10 минименюта, таблици за калоричността на продуктите и съдържанието на холестерола.
Тази книга е за всички, които държат да са стройни. Драстичните диети не са на мода. Можете да сте елегантни и в същото време -сити. Събрали сме опита на капацитети в областта на диетичното хранене. Спазвайте предлаганите от тях съвети и ще се отървете от излишните килограми. Не временно, за цял живот.

Издател: Колхида
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9546720410
Страници: 192
Корици: меки
Тегло: 250 грама
Размери: 20×14
Наличност: Да
Раздел: Здраве. Пол. Възраст, Медицина за всеки, Книги

Цена: 6.50