Разчупете навика да бъдете себе си

Д-р Джо Диспенза иска да ви даде сила, за да се освободите от негативното и да възприемете позитивни убеждения. Тази интелигентна, информативна, практична книга ще ви помогне да се превърнете в най-добрия, в най-свободния си аз.
д-р Джудит Орлоф автор на „Емоционална свобода“
От ефективните упражнения, хвърлящи светлина върху начина на мислене, който ни държи в плен на стари убеждения, до простичките практики, които ни катапултират отвъд ограничените ни представи, тази книга е учебник за успешен живот. Ако винаги сте знаели, че има нещо повече от това, което сте учили някога по биология, но сте се плашили от научната терминология, тази прекрасна книга е именно това, което сте чакали!
Грег Брейдън автор на „Дълбоката истина“ и „Божествената матрица“
Намираме се в безпрецедентна нова епоха на личностното развитие, когато се установява продуктивна обратна връзка между най-новите открития на невронауката и древните медитативни практики. Книгата на д-р Джо Диспенза майсторски, но ясно обяснява „студената наука“ зад работата на мозъка и тялото. След това я прилага на практика в четириседмична програма за фундаментална лична промяна, показвайки ни как да използваме структурираната медитация, за да променим съзнателно невронните мрежи и да постигнем креативност и радост.
д-р Доусън Чърч автор на „Духът в гените“ (EFTuniverse.com)
Увлекателният и изключително достъпен наръчник на д-р Джо Диспенза за промяна на менталните и емоционалните връзки носи просто, но могъщо послание: мислите ви днес определят живота ви утре.
Лин Мактагарт автор на „Полето“, „Експериментът с намерението“ и „Връзката“
Д-р Джо Диспенза ни предлага Наръчник за божествени създатели! Той прави науката за мозъка практична, показва ни как да се освободим от хватката на емоциите си, за да си създадем щастлив, здрав и изобилен живот, и как да превърнем света, за който мечтаем, в реалност. Отдавна чакам тази книга!
д-р Алберто Вилолдо автор на „Дайте сила на мозъка си“ и „Шаман, лечител, мъдрец“

Издател: Кибеа
Език: Български
Година: 2014
ISBN: 9789544746599
Страници: 320
Корици: меки
Тегло: 486 грама
Размери: 16×22
Наличност: Да
Раздел: Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Цена: 15.84