Пътеводител към висшето съзнание

Какво споделят хората за книгата: Тази книга отвори сърцето ми за любовта. Тя се появи в живота ми в момент, когато отчаяно се нуждаех от нея, и ми донесе послание, което дълбоко ме развълнува. Прилагам методите в живота си и зная какво означава да бъдеш щастлив и да живееш в мир почти през цялото време. Закупих 10 екземпляра за най-скъпите ми приятели и когато и да потърсех някоя от книгите, тя се оказваше предадена на друг читател. Това е моят път. Признателна съм, че поех по него.
През последните 18 години съм прочел около 600 книги за развиване на съзнанието и смятам “Пътеводител към висшето съзнание” за най-вдъхновяващата, приложима и полезна измежду тях.
Книгата се превърна в най-близкият ми приятел и постоянен събеседник. Колкото повече се нуждаех от нея, толкова повече тя откликваше.
Тази книга бе радост и удоволствие за мен. Тя бе спасителния извор, когато не знаех накъде да се обърна. Тя съдържа основни философски истини, предложени по един полезен и лесно усвоим начин.
Всяка страница звучи абсолютно смислено, сякаш виждаш думите, които винаги са били в ума ти, като стари приятели. Книгата носи отпечатъка на живота и с прилагането й във всекидневието животът ви може коренно да се промени. Книгата промени и продължава да променя невероятно живота ми. Научавам, че сега имам повече, отколкото ми е нужно вътре в себе си и около мен.

Издател: Кибеа
Език: Български
Година: 2001
ISBN: 954474245X
Страници: 272
Корици: меки
Тегло: 195 грама
Размери: 20×13
Наличност: Не
Раздел: Приложна психология, Книги

Цена: 6.00