Професионален дизайн в рекламата

“Добре обмислените рекламни идеи могат да се превърнат в ефективна реклама само ако се оформят по такъв начин, че клиентът да види точно това, което искаме да му покажем.” – Дерек Майтс, президент на рекламна къща в Ню Йорк
НАУЧЕТЕ КОЕ ВЪРШИ РАБОТА, КОЕ НЕ И ЗАЩО Е ТАКА.
Лесно можете да се сдобиете със софтуер за дизайн, но нима можете да си купите дизайнерски опит и професионализъм? Мощните възможности на вашата програма за предпечатна подготовка, могат само да ви затруднят, ако не знаете кога и къде да ги прилагате.
Професионален дизайн в рекламата ще ви превърне в експерт по дизайн и предпечат. Тя демонстрирапрофесионални техники за съчетаване на различните етапи от дизайна – типография, основни акценти, илюстрации, фотографии и цвят – за да постигнете ефекта, който желаете. Прилагайки тези умения, вие ще създадете впечатляващи каталози, брошури, реклами за вестници и списания, бланки и пликове за фирмена кореспонденция, визитни картички, резюмета – това, което ви се иска (или шефът го изисква). Тук ще намерите всичко – от изграждането на успешна рекламна стратегия, до създаването на макети.
Без значение дали използвате PC или Mac и независимо от това кой софтуер предпочитате, Професионален дизайн в рекламата е вашият необходим и дори задължителен творчески справочник.
За авторa Роджър С. Паркър обучава занимаващите се с дизайн и предпечатна подготовка и е автор на 13 компютърни бестселъра. Той е работел като консултант, хонорован редактор и журналист, завеждал е отдел във вестник. Провеждал е семинари в Съединените Щати и Австралия, а понастоящем заема длъжността президент на The Write Word, рекламна агенция в Дувър, Ню Хемпшир.
Със всяко свое издание Професионален дизайн в рекламата продължава да превръща начинаещите дизайнери в професионалисти. Тук ще научите как:
* Да насочвате погледа на читателя така, както желаете. * Да изберете шрифтове, които да “паснат” на документа ви и как да ги оразмерите и разположите по най-динамичния начин. * Да изберете подходящите илюстрации и фотографии и как да ги разположите на страницата, за да постигнете максимален ефект. * Да използвате възможностите на вашия софтуер, за да изградите свой дизайнерски стил * Да спестите време, пари и нежелани усложнения, когато си имате работа с бюрата за предпечатни услуги. * Да създадете впечатляващи бюлетини, реклами, брошури, заглавни части на бланки, листовки, бизнес доклади и много други! * Да вземете конструктивни и разумни решения относно бюрата за предпечатни услуги, цветните лазерни принтери и печатането с цветове.

Издател: СофтПрес
Език: Български
Година: 2006
ISBN: 9546850782
Страници: 280
Корици: меки
Тегло: 496 грама
Размери: 23.5×16.5
Наличност: Не
Раздел: Компютърна графика и дизайн, Компютри и интернет, Книги

Цена: 14.99