Проектирай себе си

„Не всеки е предопределен за величие. Но всички можем да получим живота, който сме проектирали за себе си.” – твърди Карим Рашид.
Той е съумял да го постигне – в изкуството и на дизайна, и на живота. Без съмнение си струва да пробваме и ние. И да пренесем веселата и игрива пъстрота на тези страници в ума, сърцето, облеклото, къщата и вещите, които ни обграждат, за да бъдат дните ни цветни, ярки и неповторими…
Предмет на книгата му е човешкият дизайн. Достъпно и увличащо той разкрива как всеки от нас би могъл да преобрази живота си във всичките му проявления – работа, начин на аранжиране на дома, стил на обличане, хранене, общуване, пътуване, любов, секс, сънуване, та дори и… смърт, – за да се превърне в най-съвършената версия на самия себе си. Посланията, които авторът отправя, са плод на собствения му опит, проверени и доказали ефективността си на попрището и в ежедневието на един успял човек с нестандартно мислене, който обича своя “аз”, зареден е с позитивна енергия и живее с наслада.

Издател: Четмо
Език: Български
Година: 2009
ISBN: 9789548830027
Страници: 328
Корици: меки
Тегло: 636 грама
Размери:
Наличност: Не
Раздел: Личностно развитие, Приложна психология, Книги

Цена: 26.00