Photoshop CS2: в лесни стъпки

* Основи на работата с програмата и цифровите растерни изображения * Техники за редактиране, цветови и тонални корекции * Работа с канали, слоеве, маски, филтри и текстове * Подготвяне на изображения за Web и мултимедия * Описания на инструментите, командната система и режимите на смесване
Ако вие: * сте професионалист, който иска бързо да постигне резултати? * сте студент с ограничени финансови възможности? * сте домашен потребител, нуждаещ се от просто учебно помагало? * сте човек на свободна практика, който няма време да ходи на курсове? * търсите за своя персонал оправдано от финансова гледна точка обучение? * изгаряте от желание да правите повече неща на своя компютър? * изгаряте от желание да правите повече неща на своя компютър?
Ако сте отговорили с ДА на някой от горните въпроси, тази книга е за вас. С нея бързо и лесно ще усвоите най-същественото от Photoshop.
С ясния си език, улесняваща четенето структура и чрез лесно изпълними стъпки, книгите от поредицата В лесни стъпки обясняват всичко най-важно за ежедневната ви работа – а и какво ли още не!
Съставени са така, че да не ви отнемат много време, но да ви дадат най-доброто.
Съдържа три приложения с описание на инструментите, режимите на смесване и командите от лентата с менюта на Photoshop CS2.
Изключително подходящи както за колективно обучение, така и за самостоятелни занимания.

Издател: СофтПрес
Език: Български
Година: 2006
ISBN: 9789546854506
Страници: 310
Корици: меки
Тегло: 323 грама
Размери: 24×16.5
Наличност: Не
Раздел: Компютърна графика и дизайн, Компютри и интернет, Книги

Цена: 9.99