Пазители на Светия граал

0
(0)

РИЦАРИТЕ ТАМПЛИЕРИ, ЙОАН КРЪСТИТЕЛ И ВОДАТА НА ЖИВОТА
КОИ СА ПАЗИТЕЛИТЕ НА ГРААЛА
Талантливият писател и духовен учител Марк Амару Пинкхам разказва историята за рицарите тамплиери и легендарния Свети граал както никой не го е правил досега. В продължение на близо хиляда години рицарите тамплиери са били смятани за вечните пазители на Светия граал, но никога досега не е било разкрито какво представлява тази реликва. “Пазителите на Светия граал” доказва, че Граалът е съществувал хиляди години преди Христос и че е стар като самата Райска градина!
По време на стоте години, които прекарали в Средния изток, тамплиерите получили Светия граал от неговите пазители, които го съхранявали през хилядолетията. Това древно общество, което включва Йоан Кръстител, Исус Христос и апостол Йоан, произхожда от Шри Ланка – райския остров, смятан в арабския свят за мястото, където се е намирала библейската Райска градина.
Прочетете тази увлекателна книга, за да научите повече за: * Древният произход на Пазителите на граала * Райската градина и произходът на тайнствата, посветени на Граала * Йоан Кръстител и мандейците от Шри Ланка * Тайнството на Бахомет – тамплиера “демон” * Гностическите и сексуални тантрически ритуали на рицарите тамплиери * Алхимията и тайнството, посветено на Черната мадона * Тайните на свободните масони и йоанитите * Рицарите тамплиери днес

Издател: Бард
Език: Български
Година: 2006
ISBN: 9545856939
Страници: 396
Корици: твърди
Тегло: 322 грама
Размери: 21×14.5
Наличност: Не
Раздел: Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Цена: 11.99

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.