Научете английски!/ Курс за начинаещи, 4 CD

Вече можете да правите първите си стъпки в английския език лесно и удобно – с новия учебен комплект!
Курсът за самообучение „Научете английски!“ включва учебник, приложение, 4 аудиосидита и бонус – двупосочен речник – всичко необходимо за учене в една кутия!
Забавните диалози с оригинални записи, достъпно обяснената граматика с множество съвети и упражнения и любопитната културна информация ще ви потопят в света на английския език и ще ви гарантират ефективен и траен напредък.
Учебникът включва 16 урока и 4 преговора, Приложението представя текстовете от диалозите и превода им, кратка граматика, отговори с практични съвети и полезни насоки, речник. 2 аудио CD и 1 CD с цялата лексика осигуряват целия необходим материал за слушане. А с бонус CD можете да слушате и да се упражнявате дори когато сте напът. Двупосочният английско-български/българско-английски речник осигурява всички думи и изрази, а практичният му формат позволавя да се използва навсякъде и по всяко време.
Закупувайки комплекта на стойност 44,90лв. вие печелите 5 лв. от общата цена на изданията (курс за начинаещи: 39,90 лв. + речник: 9,90 лв.).

Издател: PONS
Език: Английски
Година: 2008
ISBN: 9789543440405
Страници:
Корици: твърди
Тегло: 1128 грама
Размери: 24×17
Наличност: Не
Раздел: Английски език, Чужди езици: Помагала, речници, Книги

Цена: 44.90