На парти при президента

Един забавен, свеж и уникален роман, който ще ви забавлява от първата страница чак до самия край на книгата.
“На парти при президента” е забавен университетски роман. Доцентът историк Иван Иванов, по прякор Иванич, се наслаждава на безгрижния си живот в Софийския университет, докато един ден съдбата неочаквано му отваря път към Щатите. С леко сърце Иван заминава за Америка, за да преподава в университет там. Но още с пристигането си е завъртян във въртележка от забавни ситуации и приключения.
Много свеж и с чудесно чувство за хумор, достави ми инстинско удоволствие. – Е.Д. Книгата е на тема, която за мен е интересна, любопитна и вероятно вълнува много хора в чужбина и близките им в България… (Авторът има) богата култура и познания… за случващото се в България и в чужбина. Разказът… е забавен, написан с богат език, леко и увлекателно. Главният герой е интересна, многопланова личност с много положителни и не толкова положителни черти, които правят образа жив и симпатичен.

Издател: Изида
Година: 2016
ISBN: 9786197040494
Страници: 382
Корици: меки
Тегло: 275 грама
Размери: 13×20
Наличност: Да
Раздел: Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Цена: 12.00