Моето куче: Лабрадор ретривър

По стандартите на международната федерация по кинология
Поредица МОЕТО КУЧЕ Поредица Моето куче е предназначена за грижовните стопани, които искат да отглеждат своя любимец по най-добрия начин. Идеята и редакцията е на трима от най-уважаваните авторитети в света на тема кучета – Нона Килгор Бауер, Джулиет Кунлиф и Мюриел П. Лий. Всяка книга отразява многогодишния опит на тези водещите специалисти в развъждането на чистокръвни породи.
Тази книга е създадена за почитателите на лабрадор ритривър. Независимо дали гледате на бъдещето в жълто, черно или шоколадово-кафяво, Моето куче – лабрадор ретривър ви обещава, че ще бъде цветен и информативен начален тласък за вас като собственици на куче. Тук е побрано точно онова, което новият собственик трябва да знае за живота с лабрадор ритривър. От откриването на квалифициран и уважаван развъдчик, избирането на перфектното кученце от котилото, до климатизирането в новия му дом, този цветен наръчник отговаря на всички често задавани въпроси. Тук са предложени решения на много потенциални проблеми, с които се сблъскват новите собственици при възпитанието, храненето и първите уроци. Нона Килгор Бауер – уважаван авторитет по въпроса за ритривърите – ви предлага ясни и полезни съвети относно ефективното обучение в домашни условия, тренирането на послушание и разрешаването на проблеми, както и за отговорното поддържане на кучето у дома и грижата за здравето му. Тази книга от поредицата Моето куче ви дава най-добрия възможен старт с вашето ново лабрадорче.
от Нона Килгор Бауер Всичко, което трябва да научите, глава по глава:
* Запознайте се с лабрадор ретривър * Стандарт на породата * Лабрадорът „вашата” порода ли е? * Избор на развъдчик * Откриване на подходящото кученце * Посрещане на кученцето * Детска градина за лабрадорчето * Домашно обучение * Изучаване на основни команди * Домашни грижи за лабрадора * Хранене на лабрадора * Поддържане на лабрадора

Издател: СофтПрес
Език: Български
Година: 2007
ISBN: 9789546854636
Страници: 96
Корици: меки
Тегло: 200 грама
Размери: 23×16.5
Наличност: Не
Раздел: Домашни любимци, Хоби и свободно време, Книги

Цена: 9.99