Кучката вкъщи

С остроумие и хумор, в проза, толкова поетична и силна, колкото и откровена, и изключително точна, тези интригуващи жени – на възраст, варираща между двадесет и четири и шестдесет и пет години, неомъжени или без деца, омъжени с деца или разведени четири пъти – предлагат подробности от своя живот, които никога не са изнасяли публично. Резултатът е съкровено споделяне на преживявания, което може да подтикне, да учуди и да просветли. Това е звукът на колективния глас на успелите жени днес, в целия им гняв, изящество и слава.
“Каква книга – и за мъже, и за жени. Тук я няма горчивината, само красноречието на искреността. Различни гласове представят себе си откровено; в края на краищата има нещо толкова открито, толкова чистосърдечно в начина, по който тези жени представят своите версии за брака, работата, децата, развода, любовните истории и размера на дрехите, че читателят е изкушен пред такава правдивост да остави книгата и да каже “Благодаря”. Елизабет Строт, автор на”Ейми и Изабел”
“Много рядко се появява книга, която да ти напомни, че не си сама, че всичко, което мислиш, е истина и че ти не си луда. “Кучката вкъщи” е такава книга. Интелигентна, забавна, мъдра, честна и много вероятно – това го казвам от опит – книга на живота ти.” Синтия Каплан, автор на “Защо съм такава”

Издател: Изток-Запад
Език: Български
Година: 2004
ISBN: 9543210438
Страници: 344
Корици: меки
Тегло: 395 грама
Размери: 20×13
Наличност: Не
Раздел: Романи и повести. Световни, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги

Цена: 11.00