Космическият код

Шеста книга от “Хрониките на Земята”
Дали е само игра на думи твърдението, че ние сме и земни, и божествени? В този шести том от базиращите се на изчерпателни проучвания “Хроники на Земята” Зекария Сичин сравнява последните открития в генетиката с хилядолетни текстове, за да покаже, че еволюиралото на Земята човечество в същото време е дете на звездите – плод и обект на космически код на живота.
В тази книга Сичин излага революционна теория за съществуването на биологично-нумерологично-азбучен код, използван от анунаките за шифроване на тайни знания. Тези знания били предавани на отделни избраници като Енох с цел създаване на хранилища на научни данни, които трябвало да бъдат разкрити на човечеството в определен момент. Те също образуват основата за пророчеството – предсказването на бъдещето, – защото в тези откровения Сичин посочва повратната точка в небесните и земни дела, в деликатното равновесие между предопределената съдба и капризите на участта, зависеща от свободната воля. Като разбулва загадките на пророчеството, той разпръсква мъглата на неразбиране и скептицизъм, която отдавна скрива историческите истини, и разкрива главния код, който свързва човечеството със звездите.
“Отлично и убедително проучване… Сичин пише с логика и научност, много често отсъстващи другаде… Той доказва недостатъците на общоприетите теории и разкрива редица древни фалшификации…” Лайбрари Джърнъл

Издател: Бард
Език: Български
Година: 2005
ISBN: 9545856572
Страници: 256
Корици: меки
Тегло: 339 грама
Размери: 21×14.5
Наличност: Да
Раздел: Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Цена: 14.99