Контекстна реклама – основи, тайни, трикове

Авторите на тази книга – практикуващи специалисти в областта на Интернет маркетинга, поднасят на читателя своеобразен пътеводител в света на контекстната реклама. В книгата ще намерите: * Достатъчна по обем практическа информация, за да можете ефективно да се възползвате от възможностите на контекстната реклама. * Практически съвети как да извлечете и анализирате подходящите ключови думи, да съставите убедителни рекламни текстове и целеви страници, как да използвате географско таргетиране. * Методи и технологии за тестване, мониторинг и анализ на ефективността на Интернет рекламата. * Анализ на методите за проследяване и борба с невалидните (мошенически) кликове – с така наречения кликфрод. * и още …
Книгата е предназначена за широк кръг читатели и се отличава с оригиналност, дълбочина и цялостност. Има практическа ориентация и може да бъде използвана от всички, които се интересуват от Интернет реклама и особено от контекстна реклама. Ще бъде полезна и на специалисти и консултанти в област­та на маркетинга, PR, информационните технологии, а също и за мениджъри, преподаватели, учащи. Книгата е настолно четиво и за тези, които тепърва започват да се замислят върху ефективността на рекламните кампании и търсят реални методи за повишаване на продажбите чрез Интернет.
За авторите: Алексей Яковлев е ръководител на SEO-Study.ru – център за дистанционно обучение по Интернет маркетинг (SEO оптимизация, контекстна реклама и Web анализ). Практикуващ специалист в областта и автор на книги за SEO оптимизация, контекстна реклама и множество тематични статии за списанията: “Компьютерра”, “Интернет-маркетинг”, “Генеральный директор”, “Маркетинг Менеджмент”, “Search Marketing Standard Magazine” (САЩ) и др.
Александър Чупрун е ръководител международни връзки и съсобственик в SEO-Study.ru. Водещ аналитик в областта на SEO оптимизацията, Web анализа и контекстната реклама, автор на тематични статии за списание “Компьютерра” и други специализирани издания. Практически специалист по управление на рекламни кампании в сферата на контекстната реклама.

Издател: Асеневци
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 978-954-8898-09-6
Страници: 204
Корици: меки
Тегло: 380 грама
Размери: 23.5×16.5
Наличност: Да
Раздел: Маркетинг, реклама и PR, Икономика, Книги

Цена: 19.95