Кодекс на труда. Сборник нормативни актове/ старо

Издател: Сиела
Език: Български
Година: 2007
ISBN: 9789542800330
Страници: 266
Корици: меки
Тегло: 208 грама
Размери: 20×13
Наличност: Не
Раздел: Закони и нормативни документи, Право, Книги

Цена: 6.00