Кодекс на труда. Последно изменение ДВ, бр.40/2007

Издател: Солотон
Език: Български
Година: 2007
ISBN:
Страници: 156
Корици: меки
Тегло:
Размери:
Наличност: Не
Раздел: Закони и нормативни документи, Право, Книги

Цена: 4.90