Кивотът – тайното оръжие на атлантите

Пета книга от поредицата “Тайните на вековете” Кивотът – най-ценното съкровище, което човечеството някога е притежавало!
Франк Джоузеф открива „ключове“ – странни и загадъчни, които дават отговори на хилядолетни въпроси – какво представлява Кивотът, каква е силата му, къде са вероятните му местонахождения днес: атлантите – разпространителите на най-мощния кристал кристалният череп на маите – част от наследството на атлантите Голямата пирамида – хранилище на ценния предмет деформирана от мистично оръжие мумия на фараон посланията на известен руски изследовател и прочут френски художник тайните общества – пазители на силата на Кивота странни природни феномени и загадъчни светлинни явления необичайни психически промени в групи от хора и цели общества
„Взети поотделно, тези факти изглеждат абсолютно несъвместими, но обединени, образуват огромна мозайка, която обхваща не само целия свят, но и цялата човешка история. Изграденият от техните взаимоотношения образ е едновременно и прекрасен, и ужасяващ, изпълнен с многобройни метаморфози, гениалност и красота, които се сблъскват с измами, терор, лудост и масови убийства. Това е една изумителна картина и въпреки че аз съм човекът, който ви я представя – тя не е нарисувана от мен. Просто я открих след 26 години непрекъснато търсене…“ Франк Джоузеф
За авторите: Франк Джоузеф е главен редактор на научно-популярното списание „Древна Америка”, представящо доказателства за връзката на чужди култури с Американския континент през доколумбовата епоха. Автор на редица книги, между които „Енциклопедия на Атлантида”, „Гибелта на Атлантида”,, „Оцелелите от Атлантида: влиянието им върху световната култура”, „Синхроничността и вие” и др. Съавтор на „Разбулените тайни на древна Америка”. Живее със съпругата си и синаси в Уисконис.
Лаура Бодуан е пряк потомък на кралете на Йерусалим от Кръстоносните походи, управлявали Светите земи през ХІІ и ХІІІ мек. Бивш телевизионен продуцент в Лос Анджелес, сега се е посветила на проучване на фамилната история и връзката й с библейския кивот.

Издател: Кръгозор
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9789547711716
Страници: 436
Корици: меки
Тегло: 415 грама
Размери: 21×14
Наличност: Не
Раздел: Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Цена: 5.00