Каквото и да си мислиш, помисли за обратното

„Брилиянтен, странен, чаровен, избухлив и винаги срещу течението, Пол Арден е оригинален, енергичен, креативен и притежава изключителен здрав разум, който на мнозина не им се струва много здрав.“ Roger Kennedy, Saatchi & Saatchi
„Каквото и да си мислиш, помисли за обратното“ е дръзка атака срещу начина, по който възприемаме работата си и света около нас. Вместо традиционно скучните съвети, Пол Арден предлага странни случки, афоризми и парадокси, които трябва да ви накарат да преосмислите съдържанието на понятието „здрав разум“.
Независимо дали продавате, управлявате или купувате, Арден ще ви вдъхнови с оригиналния си начин на мислене, с изумителните анекдоти, невероятните фотографии и оставащите ви без дъх цитати на артисти, учени и философи.
„Каквото и да си мислиш, помисли за обратното“ ще ви накара да мислите по нов начин дори и за онова, за което не подозирате, че мислите. И ще ви вдъхне увереността, която ви е необходима да поемате по-големи рискове и да се радвате на работата си повече, отколкото можете дори да си представите.

Издател: Рой Комюникейшън
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9549335119
Страници: 144
Корици: меки
Тегло: 209 грама
Размери: 18×12
Наличност: Да
Раздел: Технология и психология на бизнеса, Икономика, Книги

Цена: 24.00