Как да говорим на младежите…Като ги държим будни

Как да говорим на младежите… Усъвършенствай уменията си да говориш на млади хора. Да говориш на млади хора е предизвикателство. Ето помощта, която отдавна търсиш… “Как да говорим на младежите” е пълна със съвети книга как да бъдеш по-добър лектор пред малки и големи групи. Уменията ти да общуваш ще бъдат подобрени чрез: – доказана система за подготвяне на динамични слова – упражнения как да подобриш гласа си, жестовете си и зрителния контакт – техники как да използваш хумора, с който се сблъскваш в ежедневието си – идеи как да оживиш Писанието. Ще откриеш начини -да се подготвяш целенасочено – да говориш ясно – да общуваш мощно.
И още, ще се насладиш на множеството забавни илюстрации, с които са изпъстрени страниците на книгата. Ще откриеш потенциала си да говориш на децата и да ги държиш будни същевременно.
” Това е най-добрата книга как да говорим на младежите по света. Кен Дейвис е любимият ми лектор и най-добрият учител на този занаят.” Джим Бърнс, президент на Националния институт за младежко служение
Кен Дейвис е автор на две книги, спечелили наградата “Златен медальон”, и един от най-известните американски мотивиращи и вдъхновяващи лектори пред широк спектър слушатели. Президент на организацията “Динамично общуване”, Кен преподава умения за говорене пред хора на хиляди лектори по света.

Издател: Нов човек
Език: Български
Година: 2006
ISBN: 9544072233
Страници: 170
Корици: меки
Тегло: 202 грама
Размери: 21×14
Наличност: Не
Раздел: Самопознание и самопомощ, Приложна психология, Книги

Цена: 4.90