Изневяра

Дан Фийлдинг е мъж на средна възраст, който на пръв поглед има всичко в живота: привлекателна съпруга, чаровна и талантлива дъщеря и луксозен дом в скъп квартал. Но когато Дан заминава на служебно пътуване в чужбина заедно със своята млада и красива колежка Денис Кроудър, той за пръв път изневерява на жена си след седемнайсетгодишен брак. На 6000 км. от вкъщи той се оказва слаб да устои на взаимното сексуално привличане с младата жена. С любовницата си Дан предприема кратко пътуване в английската провинция. По време на проливен дъжд двамата правят секс в колата, която са наели. След това Денис излиза за малко и повече не се връща. Обзет от лоши предчувствия, Дан е принуден да извика полиция…
„Страхотен… невероятен роман.” „Нешънъл Пост”
„Запленяваща книга, която ни показва колко интересен може да стане животът, когато всичко в него се обърка.” „Ванкувър Сън”
„Този роман е чудесен – Райт не само интригува и развлича, но и провокира читателите си.” „Маклийнс”
„В „Изневяра” няма да намерите лесни отговори. Райт описва по един необикновен и запомнящ се начин как хората се справят с неволите, които им поднася животът, и как възвръщат увереността си в собствените си сили.” „Глоуб енд Мейл”
„Райт е безспорен майстор, който изследва дълбините на човешката психика и ги разкрива на своите читатели изключително ясно и точно.” „Куил и Куайър”
„Авторът е истински майстор, а стилът му е бърз, свеж и енергичен.” „Отава Ситизън”
„Великолепен роман!” „Кичнър-Ватерло Рекърд”

Издател: Персей
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9549420655
Страници: 272
Корици: меки
Тегло: 458 грама
Размери: 20×13
Наличност: Не
Раздел: Романи и повести. Световни, Световна проза, Преводна художествена литература, Художествена литература, Книги

Цена: 7.99