Изборът: Как чрез съзнателната мисъл и физиката на ума да преобразуваме света

Вероятно сте чували за “Тайната”. Сега е ред да направите “Изборът”!
Изборът е най-добрата книга, която съм чел като обяснение на действителния начин, по който функционира триизмерната реалност.” – Джордж Нури, радиоводещ, Coast to Coast AM
Наближава голямо разместване на пластовете. Всички го усещаме. Но какво вещае то за планетата, която обитаваме?
Съществува ли причина да сме загрижени за апокалиптичните пророчества от календара на маите и има ли някакви реални физически факти зад тях?
Как въздействат върху съзнанието ни подрежданията на планетите и астрономическите събития, като предсказаните за 2012 г.?
И най-важното: какво може всеки един от нас да направи, за да повлияе върху това предстоящо разместване на пластовете в духовната и във физическата реалност?
Майк Бара, авторът на бестселъри на Ню Йорк Таймс, разглежда всички тези и още много други въпроси в книгата си Изборът, която също така включва:
* Подробни описания на нова революционна теория на физиката, която доказва теорията отвъд Тайната. * Как да използваме собствената си вътрешна светлина – могъществото на собствения си разум и дух, за да повлияем върху физическия свят? * Как правителствата по света се подготвят за приближаващото се десетилетие на промени? * Как да определим мястото си в следващата ера?
Ако действително можем да превърнем нашия свят в какъвто желаем, кой път ще изберем?

Издател: Intense
Език: Български
Година: 2011
ISBN: 9789547831575
Страници: 304
Корици: меки
Тегло: 358 грама
Размери: 20×14
Наличност: Да
Раздел: Тайни и загадки, Езотерика. Духовни учения, Книги

Цена: 16.99