Инвазия

Критиката нарича Пощаков майстор на острия сюжет.
Евгений Харитонов (Русия)
Ако Христо Пощаков се беше родил в САЩ, неговите произведения със сигурност щяха да бъдат култови измежду продаваните на запад.
Рафаел Галан (Испания)
Богатство на идеи, лекота на писане и вродено чувство за хумор – Пощаков притежава дарби, за които всеки фантаст мечтае.
Емануел Икономов
Читателите ще срещнат с един познат Христо Пощаков, който продължава своите творчески търсения, и с един нов Христо Пощаков, винаги способен да изненада и да достави радост с откритията си.
Георги Величков.
Христо Пощаков е роден през 1944 г. По професия е машинен инженер, досега е издал девет книги в областта на фантастиката, от които пет са издадени в чужбина. Сега е преводач на свободна практика. Между по-известните му книги се открояват романите „Приключения в Дарвил”, „Нашествието на грухилите”, „Меч, мощ и магия”, „Завладяването на Америка” и сборниците с разкази „Дежурство на Титан” и „Генератор на реалности”. Превеждан е в редица държави по света. В новата си книга се представя с разкази и новели, обединени от идеята на научната фантастика, той е един от най-издаваните наши фантасти зад граница.

Издател: Делакорт
Език: Български
Година: 2011
ISBN: 9789546900272
Страници: 304
Корици: меки
Тегло: 321 грама
Размери: 20×13
Наличност: Да
Раздел: Разкази и новели. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Цена: 12.00