Императрицата в теб

Във всяка жена има по една императрица! Древната мъдрост на Изтока ни учи как да я пробудим за живот.
Императрицата е жена, която съзнава своята неповторимост, която живее с усещането за своята цялост и сила.
*Императрицата се ражда свободна *Императрицата отхвърля всички забрани *Императрицата не се оставя да бъде контролирана *Императрицата не издава всичките си тайни *Императрицата ръководи мислите си *Императрицата следва своя път, а не върви по утъпкани пътеки *Императрицата се грижи сама за себе си *Императрицата има смелостта да изживее копнежите си *Императрицата знае, че мъдростта идва с тежките моменти *Императрицата живее и обича до последния си дъх
Всяка жена може да бъде императрица, стига да приеме всички възможни последствия от това и реши да поеме живота си в свои ръце. Всичко, от което се нуждае, е заложено вътре в нея – както в семето на едно цвете!
Не е лесно да бъдеш императрица, но е невероятно вълнуващо!
За авторките: Д-р Кристине Боденшатц-Ли, синоложка, доктор по китайска и класическа медицина. Ръководител е на център за китайска медицина в Хамбург. Живее в Хамбург и Пекин.
Уля Краутвалд като социолог се е занимавала с изследвания в областта на медицината. Интересува се от източни лечебни практики. Работи като автор и журналист на свободна практика. Живее във Хамбург и има две деца.

Издател: Кръгозор
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 978-954-771-166-2
Страници: 192
Корици: меки
Тегло: 265 грама
Размери: 20×13
Наличност: Не
Раздел: Приложна психология, Книги

Цена: 12.00