Харизмата и нейният ефект

Според автора харизматичността не е дар от боговете, а плод на човешката воля за самоосъвършенстване. Ако изпадате в сценична треска пред аудитория или по време на значимо публично събитие, ако желаете да мотивирате екипа, който ръководите, ако искате да увеличите продажбите и удовлетвореността на вашите клиенти, ако искрено се стремите като политик или публична личност да бъдете пример за етика и професионализъм, тази книга е за вас!
Тук ще откриете техниките, стратегиите и психологическите нагласи, упражнения и ролеви игри, които ще ви направят харизматична личност и ще развият лидерските ви умения.
Това, как ще използвате властта и личната си визия, как ще общувате, какви ще са целите ви и вашата етика, предопределя вашия триумф или провал. Изборът е ваш!
Найден Николов – консултант на българското издание
Старши асистент по социална психология в СУ “Св. Климент Охридски”, Катедра “Социална, трудова и педагогическа психология”, член на УС на Дружеството на психолозите в България, на Институт за Социална Интеграция и на Българска асоциация по приложна психология – получава наградата за годишен принос на асоциацията за най-успешен PR на професията. Главен експерт “политически анализи” в Кабинета на Президента на Република България. Има научни публикации в областта на социалната, етническата, политическата психология и психология на изкуството, консултирането на бизнес организации. Водил е тренинг обучения “Работа в екип”, “Тайната на успешните продажби”, “Бизнес комуникация”, “Стратегически маркетинг, реклама и PR“, “Изграждане и развитие на екипи” с над 1100 служители от 65 компании. Консултирал е подбора и развитието на човешките ресурси, рекламната, маркетинговата и комуникационната стратегия на редица водещи компании. Консултирал е национални и местни политически кампании, партии и администрации.

Издател: Кръгозор
Език: Български
Година: 2004
ISBN: 9547710796
Страници: 456
Корици: меки
Тегло: 380 грама
Размери: 21×14
Наличност: Не
Раздел: Приложна психология, Книги

Цена: 12.00