Excel 2007/ В лесни стъпки

0
(0)

* Новите възможности на Excel 2007 * Управление на работни книги и работни листове * Въвеждане, търсене, заместване и коригиране на данни * Групиране, изчисляване и обобщаване на данни * Форматиране и прилагане на стилове * Валидиране и сортиране на данни * Използване на графики и диаграми
Ако вие: • сте професионалист, който иска бързо да постигне резултати? • сте студент с ограничени финансови възможности? • сте домашен потребител, нуждаещ се от просто учебно помагало? • сте човек на свободна практика, който няма време да ходи на курсове? • търсите за своя персонал оправдано от финансова гледна точка обучение? • изгаряте от желание да правите повече неща на своя компютър?
Ако сте отговорили с ДА на някой от горните въпроси, тази книга е за вас. С нея бързо и лесно ще усвоите най-същественото за работата с Excel 2007.
С ясния си език, улесняваща четенето структура и чрез лесно изпълними стъпки, книгите от поредицата В лесни стъпки обясняват всичко най-важно за ежедневната ви работа – а и какво ли още не!
Съставени са така, че да не ви отнемат много време, но да ви дадат най-доброто.

Издател: СофтПрес
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9789546857378
Страници: 174
Корици: меки
Тегло: 285 грама
Размери: 23.5×16.5
Наличност: Не
Раздел: Офис приложения, Компютри и интернет, Книги

Цена: 9.99

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.