Енциклопедия на женското здраве

В Енциклопедия на женското здраве авторките Лин Паже Уокър и Елън Ходжсън Браун съчетават опита си в традиционната и алтернативната медицина, за да създадат изчерпателен и достъпен пътеводител към естественото лечение на жените от всички възрасти. Тази невероятна книга е безценен съветник за всички жени, за да бъдат пълноценни и здрави през целия си живот.
Енциклопедия на женското здраве съдържа: * Азбучен наръчник на най-разпространените женски заболявания * Ефективни лечения с натурални продукти на над 130 заболявания на жените от всички възрасти * Лечение с хомеопатични препарати, китайски патентовани формули, билки, есенциални масла, хранителни добавки, цветни есенции, мануални терапии и много др. * Революционно нова теория за истинската причина на автоимунните заболявания * Програми за освобождаване на тялото от токсините * Десетки случаи от практиката с пациенти с различни заболявания и тяхното успешно излекуване * Здравословната диета – естественият път към здравето на всяка жена
От книгата ще научите и за: * Кои са здравословните храни, богати на растителни хормони? * Защо традиционната медицина е безсилна пред редица заболявания? * Лечение на симптомите срещу лечението на самите болести * Защо в някои култури жените не страдат от най-разпространените в западното общество заболявания. Каква е тайната на тяхната диета? * Истината за скъпите медикаментозни лечения и по-евтините и ефикасни природни продукти * Токсичните химикали в козметиката, пластмасите, тъканите, домакинските препарати и т.н. – коварните врагове на имунната ни система * Кои са опасните съставки, използвани в съвременната хранителна индустрия?

Издател: Лик
Език: Български
Година: 2008
ISBN: 9789546077615
Страници: 375
Корици: меки
Тегло: 633 грама
Размери: 28×20
Наличност: Да
Раздел: Здраве. Пол. Възраст, Медицина за всеки, Книги

Цена: 25.00