Екстазът на Гейбриъл

„Екстазът на Гейбриъл” – брилянтното продължение на „Адът на Гейбриъл”
Професор Гейбриъл Емерсън се предава пред любовта. По време на романтично пътешествие с бившата си студентка Джулия Мичел в Италия той й разкрива света на чувствеността и сексуалността и я издига до неподозираните висини на екстаза. Но когато се завръщат у дома, щастието им е заплашено: неизяснени връзки от миналото на Гейбриъл, донос от страна на колежка на Джулия и академични интриги прекъсват техния рай. Администрацията на университета започва разследване за отношенията им и Гейбриъл е призован да отговаря за постъпката си.
Той затвори очи и си спомни: Джулиан с цялото й великолепие, лежаща по корем с гол гръб, отчасти увита в чаршаф, гледаща го с обожание, с разрошена от секса коса и сладка, сладостна усмивка… Искам да бъда първият и последният мъж в живота ти. Обичам те, Джулиан. Предлагам ти сърцето и живота си.
Тя се унесе в сън: – Гейбриъл? Устните му, долепени до кожата й, безмълвно оформиха някакви думи, но тя не чу нищо. Толкова ми липсваше – прошепна през сълзи. Гейбриъл мълчеше, но дланта му политна да изтрие сълзите й, после притисна устни до лицето й. Знам, че ме обичаш, но защо не ме обичаш достатъчно, за да останеш с мен, Гейбриъл… Ръцете, които я държаха в прегръдка, се отпуснаха и постепенно изчезнаха, оставяйки я сама в студеното пусто легло.
Дали лошите решения, които е вземал в живота си, най-накрая ще се обърнат срещу Гейбриъл и той ще загуби всичко, дори и Джулия? Дали всеки от тях ще се върне към миналото си и ще се остави то да го погълне? Или ще се борят, за да останат заедно?
Силвейн Рейнард ни поднася изящна любовна история, която ще доведе до екстаз ума, тялото и душата на читателя.

Издател: Кръгозор
Език: Български
Година: 2013
ISBN: 9789547713154
Страници: 392
Корици: меки
Тегло: 447 грама
Размери: 14×21
Наличност: Не
Раздел: Секс, еротика, Книги

Цена: 5.00