Едночленното жури 2

0
(0)

Пламен Колев е роден в град Бургас през 1956 година. По професия е психолог. Работи в сферата на изпълнение на наказанията и пробацията.
Публикувал е в централния и регионален печат. Интересите му са в областта на прозата: новелата и късия разказ.
За създаването на продължението на “Едночленното жури” са причина главно приятелите и всички мои читатели, които добре приеха първата книга и отчасти критиката, която се произнесе за повестта по-скоро положително.
Някои читатели направо ми писаха: “Историята трябва да продължи с други участници”. И посочиха, че нашият живот предлага много типажи като Едмон Дантески. Затова се роди и нов герой – Аспарух Кутузов.
Повестта за приключенията на този литературен персонаж обаче е съвсем отделна книга. В нея има един-единствен герой, който се повтаря от първото “Жури” – комисар Стефания Василева. Съзнавам малко странния факт, че в плеядата отрицателни и отвратителни литературни герои с които са изпълнени и двете повести, шества един полицейски комисар, една жена, която се явява изцяло в бяло!
Втората повест “Едночленното жури 2” е и по-бавна, не толкова задъхано кинематографична. Тя започва и завършва като криминален трилър, но сигурен съм, че разказаната история и особено финалът ще предизвика много дискусии сред читателите от социален, икономически, религиозен характер.

Издател: Либра Скорп
Език: Български
Година: 2013
ISBN: 9789544711894
Страници: 148
Корици: меки
Тегло: 251 грама
Размери: 14×21
Наличност: Да
Раздел: Романи и повести. Български, Българска проза, Съвременна българска литература, Българска художествена литература, Художествена литература, Книги

Цена: 10.00

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.