Дълбоката истина

КОГАТО НОВИ ОТКРИТИЯ ПОСТАВЯТ ПОД СЪМНЕНИЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ УБЕЖДЕНИЯ, Е ВРЕМЕ ЗА ПРЕОСМИСЛЯНЕ НА УБЕЖДЕНИЯТА!
Пред очите ни се очертава един нов свят. А неустойчивият свят от миналото се бори, за да продължи съществуването си. И двата съществуват… засега. Кой свят избирате?
Авторът на бестселъри и учен визионер Грег Брейдън предполага, че най-наболелите въпроси, които ни разделят – привидно толкова различни: война, тероризъм, аборт, самоубийство, геноцид, смъртно наказание, бедност, икономически крах и ядрена война – всъщност са взаимосвързани. Всички те произлизат от погрешните предположения на една остаряла наука, довели ни до ръба на катастрофата и риска да изгубим всичко ценно за нас като цивилизация.
„Дълбоката истина“ разкрива убедителни доказателства, че:
• еволюцията сама по себе си не обяснява съществуването ни • на Земята сме много по-отдавна, отколкото се признава от конвенционалната история • не сме създадени за война, а за мир • намираме се в преломен момент от съществуването си.
Тези открития ни дават причини да мислим различно за самите себе си. Така решенията стават очевидни, а изборите – ясни! Грег Брейдън съчетава вдъхновяващите послания от целия си досегашен труд в една обща визия за бъдещето на човечеството.

Издател: Бард
Език: Български
Година: 2012
ISBN: 9789546553362
Страници: 352
Корици: меки
Тегло: 263 грама
Размери: 13×20
Наличност: Не
Раздел: Езотерика. Духовни учения, Книги

Цена: 14.99