Диетата Саут Бийч

Години наред кардиологът д-р Артър Агатстън подтиква пациентите да намалят теглото си заради състоянието на сърцето, но всяка диета била твърде трудна за спазване или ограниченията били прекалено сурови. Някои от тези диети били очевидно опасни. Никой не бил в състояние да се придържа към режима на хранене с ниско съдържание на мазнини за по-дълъг период от време. А всяка диета е безполезна, ако не можете да я спазвате.
Затова д-р Агатстън разработва своя собствена. Диетата “Саут Бийч” не е сложна и не се изисква да стоите гладни. Ще се наслаждавате на нормални по размер порции месо, пилешко и риба. Ще приемате също яйца, сирене, ядки и зеленчуци. Необходими са и междинни закуски. Ще се научите да избягвате употребата на лоши въглехидрати като бяло брашно, рафинирана захар и печени картофи. И за ваша радост, докато отслабвате, най-напред ще се освободите от упоритите тлъстини по корема и талията!
Диетата на д-р Агатстън води до постоянни забележителни резултати (3,5-6 килограма намаляване на теглото през първите 2 седмици!) и се превърна в медийна сензация в Южна Флорида. Сега вече и вие можете да се присъедините към редиците на хората в добра форма и впечатляващи постижения с помощта на диетата “Саут Бийч”.

Издател: Скорпио
Език: Български
Година: 2005
ISBN: 9547922089
Страници: 310
Корици: меки
Тегло: 277 грама
Размери: 24×16.5
Наличност: Не
Раздел: Здраве. Пол. Възраст, Медицина за всеки, Книги

Цена: 6.00