Данъчно облагане и счетоводно приключване 2015

0
(0)

Съдържание:
нормативните текстове на Закона за корпоративното подоходно облагане, на Закона за данъците върху доходите на физическите лица и на Закона за данък върху добавената стойност; приложни експертни коментари, с акцент върху:
– промените в данъчните закони, извършени в края на 2014 г. и през 2015 г.; – някои нови моменти в образците на данъчните декларации, които имат важно практическо значение за годишното данъчно приключване; – множество казуси от практиката, свързани с годишното облагане на доходите;
важни писма и указания на Националната агенция за приходите; технология на подготовка на годишното счетоводно приключване и съдържание на годишния финансов отчет; особености на годишния финансов отчет на предприятията, прилагащи Националните и Международните счетоводни стандарти, на бюджетните организации и предприятията с нестопанска цел. както и на селскостопанските производители, лечебните заведения и на предприятията в сферата на транспорта.
Изложението е съобразено със законодателството към 1 септември 2015 г.
Автори и съставители на книгата са традиционният екип от признати и уважавани специалисти – дългогодишни автори и консултанти в изданията на ИК „Труд и право“.
Целева аудитория: счетоводители и данъчни експерти, финансисти и юристи, предприемачи и мениджъри. преподаватели във ВУЗ, както и всички данъкоплатци.

Издател: Труд и право
Език: Български
Година: 2015
ISBN:
Страници: 800
Корици: меки
Тегло: 979 грама
Размери: 16×23
Наличност: Да
Раздел: Счетоводство. Данъци и такси, Икономика, Книги

Цена: 32.40

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.