Цялостното здраве

Медиите като че ли са полудели на тема „влошаването на нашето физическо и ментално здраве“. Непрекъснато слушаме за затлъстяване, болести, неконтролируема консумация на алкохол и наркомания. А какъв е обичайния отговор?
Програма за комплексно детоксикиране, диети и режим на физическа активност, който може да ви подготви за маратонско надбягване. О, да, и консултации с психолог, така че в крайна сметка родителите ви да поемат цялата вина за вашите проблеми.
„Тук е даден различен подход, който включва физическа активност и диета, но най-вече – здрав разум! Нетният резултат е една по-щастлива и по-здрава личност.“ Кейт Кук
Всички можем да имаме здрав и по-удовлетворяващ живот, стига само да го поискаме. В „Цялостно здраве“ Кейт разкрива 52 брилянтни идеи, за да ви помогне да постигнете личните си цели и да станете по-баласиран, по-здрав и много по-щастлив човек. Като правите малки, но важни подобрения в начина си на живот, ежедневно ще ставате свидетели на положителни промени и ще възстановявате енергията си.

Издател: ИнфоДар
Език: Български
Година: 2006
ISBN: 9547612174
Страници: 248
Корици: меки
Тегло: 235 грама
Размери: 21.5×14.5
Наличност: Не
Раздел: Методи и лечение, Медицина за всеки, Книги

Цена: 9.00